Cred ca oricărei femei îi place să petreacă din când în când o zi la Spa. Nici eu nu fac excepție. Însă ideea de spa reprezintă pentru mine ceva mai mult decât un masaj terapeutic, un tratament facial, sau câteva minute în cabina de saună. Înseamnă un loc unde te poți retrage pentru câteva zile și care oferă servicii medicale specializate în nutriție, detox, anti-aging, medicină integrativă, îmbinate cu metodele tradiționale de relaxare și tratamentele de înfrumusețare.

Spa SHA Wellness Clinic

Așa am descoperit recent SHA Wellness Clinic, un loc magic ce întrunește toate aceste calități și multe altele. Este una din primele clinici din lume care oferă clienților o dietă macrobiotică (ce presupune aflarea unui echilibru între alimentație și lifestyle) și, cu siguranță, o destinație în sine pe care vreau să o vizitez în viitorul apropiat.

SPA Sha Wellness Clinic

Clinica este situată în Spania, mai exact în Provincia Alicante și, pe lângă faptul că arată ireproșabil, oferă o experiență de wellness care îți poate transforma viața prin numeroasele programe personalizate care pot trata diferite afecțiuni.

sha-western-diagnosis1

Programele oferite includ:

  • tratamente pentru slăbit;
  • tratamente de detoxifiere;
  • practici anti-stres;
  • metode de a renunța la fumat;
  • analize genetice;
  • terapii pentru tratarea insomniei;
  • tratamente de reîntinerire facială și corporală;
  • cursuri de gătit macrobiotic;

Standardele ridicate sunt confirmate și de vedetele care au trecut pragul acestui Wellness Spa. Printre acestea se numără și Naomi Campbell, Kylie Mingoue, Madonna, Jennifer Lopez ș.a. Nu este greu de înțeles de ce aceste celebrități au ales experiența SHA, având în vedere atât programele de wellness pe care le oferă, cât și priveliștea superbă, arhitectura minimalistă, sesiunile de yoga în aer liber și restaurantul Shamadi care urmează principiile dietei macrobiotice.

SPA SHA Wellness Clinic

Burger vegetarian
Burger vegetarian

SHA Wellness Clinic se focusează pe crearea și menținerea obiceiurilor sănătoase (healthy habits), fiind o sursă de relaxare completă, unde ospitalitatea și calitatea la cel mai înalt nivel se întrepătrund într-o armonie perfectă.

sha-wellness-clinic-01

SPA SHA Wellness