Sfârșit de Octombrie… Trei ținute cool pentru zilele însorite de toamnă

Hello dragile mele! Mă bucur să revin pe blog alături de voi după o lungă absență motivată 🙂 în care am avut șansa să trec prin diferite stări și experiențe. Știți deja că mă refer la participarea mea la Exatlon despre care, poate, cândva îmi voi aduna gândurile și vă voi povesti despre tot ceea ce a însemnat această provocare pentru mine.

Dar astăzi este despre fashion!

Dwome Store

Aflându-mă zilele trecute în vizită la magazinul Dwome am pus ochii pe niște piese vestimentare super drăguțe și cumva inspirată de ziua însorită și de culorile superbe ale acestui sfârșit de Octombrie, fără să mai stau pe gânduri am transformat sesiunea de shopping într-una foto.

Norocul a fost de partea mea pentru că l-am prins pe Silviu într-una din zilele lui libere și a acceptat să fie fotograful de serviciu, hahaha.

First outfit:

Așa cum probabil că știți deja, un stil vestimentar care mă caracterizează și în care mă simt confortabil este cel Boho Chic. Tocmai de aceea mi-a atras atenția de când am intrat în magazin acest cojoc cu broderii, care m-a dus cu gândul cumva la Janis Joplin și la Woodstock. În jurul acestuia am construit ținuta, cu o pereche de jeanși cu talie înaltă și un fit relaxat, o bluză croșetată și o pereche de botine ceva mai moderne, pentru a aduce outfit-ul în zilele noastre.

Sfârșit de Octombrie / Outfit of the day cu Lili Sandu

Sfârșit de Octombrie // ootd by Lili Sandu

Outfit of the day by Lili Sandu

Jeans – Valentino

Bluza – Malene Birger

Geanta este Chloe

Ochelarii de soare (pentru toate ținutele) – Valentino

Sfârșit de toamnă // Outfit of the day by Lili Sandu

Second outfit:

A doua ținută este una simplă, dar cu un touch mai îndrăzneț și, din punctul meu de vedere, de efect. Mi se pare totodată că se integrează perfect în peisajul de toamnă, cu această rochie-trench burgundy, din piele întoarsă, ce poate fi purtată în diferite momente ale zilei, accesorizată cu o geantă superbă Dolce&Gabbana, cizmele peste genunchi care la rândul lor mi se par o piesă versatilă și eșarfa Hermes din mătase (ce oferă o notă de eleganță).

Sfârșit de toamnă - Outfit of the day by Lili Sandu

Sfârșit de toamnă by Lili Sandu

Rochie-trench

Cizme – Alaia

Eșarfă – Hermes

Sfârșit de Octombrie - Outfit by Dwome / Lili Sandu

Outfit by Dwome Store x Lili Sandu

Sfârșit de Octombrie cu Dwome Store și Lili Sandu

Third outfit

Pentru cea de-a treia ținută am optat pentru un look mai clasic, mai sobru – piesele de bază sunt blazerul din tweed Balmain și clutch-ul Chanel Boy. Din nou, mi-am dorit să fie versatil pentru a putea fi purtat cu diferite ocazii, fie că e vorba de un business meeting, un prânz cu prietenii sau un eveniment outdoor.

Sfârșit de octombrie // Dwome Store x Lili Sandu

Lili Sandu x Dwome Store / ootd

Blazer – BALMAIN

Puloverul este Yves Saint Laurent

Colanții din piele – Joseph

Clutch-ul – Chanel Boy

Botinele – din garderoba proprie

Sfârșit de Octombrie - Lili Sandu și Dwome #ootd

Lili Sandu / Sfârșit de octombrie/ Outfit of the day

Articolele vestimentare prezentate în această postare se găsesc în magazinul Dwome, de pe Strada Paris, nr. 45 – București.

Să aveți un sfârșit de săptămână minunat, cu odihnă, cu soare, cu dimineți la fel ca în reclamele la cafea 🙂 și în încheiere vă las cu acest citat pentru inspirație:

“Don’t be into trends. Don’t make fashion own you, but you decide what you are, what you want to express by the way you dress and the way to live.” — Gianni Versace

Vă îmbrățișez cu drag,

Lili Sandu // lilisandu.ro

 

Mai multe articole cu ținuta zilei puteți vedea accesând pagina Outfits.