Pentru că suntem în plin sezon estival și pentru că abia ne-am întors din vacanță, m-am gândit că până e gata articolul de travel în care vă voi povesti frumoasa noastră aventură, vă pot arăta în acest post separat câteva dintre ținutele pe care le-am purtat în Sudul Franței. Aceste outfit-uri pot fi purtate, desigur, aproape în orice context care implică mare, soare, căldură, nisip… pe scurt vacanța de vară, cu atât mai mult cu cât sunt destul de light încât pot fi împachetate cu ușurință chiar și în bagajul de mână.

Outfit #1

Pentru o plimbare de după amiază pe străduțele din Cap D’Ail, am ales să port această rochiță din bumbac de la Bershka, ușoară și răcoroasă, pe care am accesorizat-o cu o pereche de sandale Oysho, o pălărie din paie BSB și bandana lui Silviu.

Outfits by Lili Sandu / inspired by South of France

Outfits de vacanță by Lili Sandu

Outfit #2

Despre cum am ajuns din Sudul Franței în Portofino vă voi povesti foarte curând, însă până atunci, am ales această rochie foarte cute de la Zara, care mi se pare că se potrivește foarte bine în peisajul de pe Riviera Italiană. O puteți purta cu sandale platformă sau balerini/sandale fără toc.

Outfits by Lili Sandu

Outfits of the day / Vacanță în Sudul Franței/ www.lilisandu.ro

Outfit de vacanță by Lili Sandu

Outfit #3

Pentru un cocktail savurat într-un cadru glamorous, în apropierea unei piscine, acest caftan Cavalli mi s-a părut alegerea potrivită. Pentru a evidenția talia, am folosit o centură metalică. De preferat, costumul de baie ar trebui să fie one piece și uni.

Outfit of the day by Lili Sandu

Outfit of the day / Antibes / www.lilisandu.ro

Outfit #4

Pentru vizita la Muzeul Picasso din Antibes am purtat o rochiță foarte comodă – tip halat, de la Zara, pe o culoare care este un must vara aceasta, un portocaliu aprins, plin de viață. Din nou sandalele de la Oysho în care m-am simțit foarte bine (și de aceea le-am purtat aproape la orice outfit de zi) și o geantă Loewe. Sper că lui Picasso i-ar fi plăcut alegerea mea colorată. 🙂 🙂

Outfit of the day / South of France / Lili Sandu

Outfit of the day / Picasso / by Lili Sandu

Outfit #5

Într-una din serile în care am ieșit să luam cina într-un restaurant din portul monegasc, m-am potrivit cu Silviu la această ținută cu imprimeuri florale. Jumpsuit de la Mango. Poate fi asortat cu un clutch colorat, uni.

Outfit of the day / Lili Sandu și Silviu Tolu

Outfit of the day / Travel by Lili Sandu

Outfit #6

Dacă aș fi fost invitată să dejunez în această reședință somptuoasă aș fi ales cu siguranță o ținută mai elegantă, dar fiind doar în trecere am optat pentru ceva casual. O bluziță boho-chic pe care am achiziționat-o de la un magazin vintage din New York, pantaloni în dungi de la Zara, teneși Asos.com.

Outfit of the day / Lili Sandu / www.lilisandu.ro

Outfit of the day / Travel with Lili Sandu

Outfit #7

O după amiază petrecută pe străzile din Monte Carlo, într-o ținută street casual: jeanși scurți Mother, top Zara, sneakerși Asos.com.Outfit of the day / Monaco / Lili Sandu

Outfit of the day / Monte Carlo / Lili Sandu

Sper ca aceste ținute să vă inspire și pe voi, pentru un look relaxat de zi, fie că sunteți în vacanță, sau doar la o plimbare de weekend în oraș.