În articolul de astăzi vă propun un obiect de styling cu o funcție estetică, dar și practică, mai ales pentru momentele când vreți să renunțați la geanta clasică sau la clutch: ghiozdanul (sau backpack-ul), care a devenit, mai ales în ultimele sezoane, un accesorie must-have într-o garderobă bine pusă la punct.

Colorate, de cea mai bună calitate şi cu un design unic, ghiozdanele Wisdom by Blanche din noua colecţie sunt un accesoriu perfect pentru zilele de primăvară și vară petrecute în spațiul urban.

Primele modele, lansate în aceasta vară s-au epuizat în doar 2 luni, iar Bianca Ciuvat, designer, mizează acum pe o colecție plină de culoare.  Wisdom propune o gamă variată de culori, de la negru intens la argintiu, realizate din piele lăcuită sau piele cu efect 3D, de înaltă calitate. Nici animal print-ul nu lipseşte din această colecţie, fiind reprezentat cu succes de un piton roşu, lăcuit.

Ghiozdanele Wisdon - by Lili Sandu

Ghiozdanele sunt prezentate pe două dimensiuni, classic size şi small size, tocmai pentru a completa cu succes orice ţinută, fie ea casual ori cocktail. Pentru că aceste ghiozdane sunt accesoriul care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă, şi sunt foarte la modă în acest sezon, ele pot deveni un cadou potrivit pentru orice ocazie, reuşind să facă fericită orice femeie, indiferent de vârstă (aviz domnilor).


Ghiozdanul se află în acest final de an în lumina reflectoarelor  în prezentarile marilor creatori de modă din Europa şi de peste ocean. Piese inedite, funcţionale şi fashion în acelaşi timp, ghiozdanele sunt sursă de inspirație atât pentru ţinutele haute couture cât şi pentru cele casual.

Pe acestea le puteți purta în diverse ipostaze, fie că e vorba de o întâlnire de afaceri sau de un weekend la mare (sau la munte, după preferințe), în timpul zilei sau seara, într-o atmosferă mai relaxată.

Mai multe ținute și accesorii puteți găsi aici.