De ce Los Angeles?

M-am întrebat și eu… m-au întrebat și alții.

De ce Los Angeles

În urmă cu mai bine de șase ani, mai exact pe 2 ianuarie 2010 viața mea avea să se schimbe… Îmi aduc aminte că era ora 5 dimineața, eram în drum spre aeroport și privind pe geamul înghețat am simțit cum o lumină caldă îmi învăluia corpul – nu m-am împotrivit acelui sentiment și nici nu am încercat să caut un motiv sau un răspuns, doar l-am simțit. Pentru prima dată nu îmi era frică de schimbare, dimpotrivă, eram chiar copleșită de o bucurie lăuntrică… bucurie pe care nu mai simțisem de multă vreme având în vedere faptul că îl pierdusem pe tata în urmă cu câteva luni. Îmi era clar că dacă până atunci nu am crezut în extrasenzorial sau alte chestii de genul acesta, în acel moment cineva îmi transmitea un mesaj.

În momentul în care am aterizat am simțit că am ajuns… acasă.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Poate pare prea mult spus, dar sincer, în acel moment mă aflam exact unde inima mea simțea că trebuie să fiu. Mă despărțisem de un suflet drag pentru totdeauna și, ciudat, acum îl simțeam lângă mine, zâmbind.

Drumul de la aeroport spre hotel a fast ca o revedere cu o veche cunoștință. Mă simțeam liberă să pot fugi departe, într-o lume în care Lili Sandu încă nu exista, să mă pot asculta și simți așa cum mi-am dorit, fără să fiu subjugată de stereotipurile unei societăți înfometate de superficial și bârfă.

Poate că mulți m-ar contrazice cum că Hey! E Hollywood, toți sunt interesați să ajungă actori, muzicieni sau să lucreze în industria de entertainment încât devin ei înșiși superficiali din cauza acestei dorințe de a reuși, dar până la urmă acolo e vorba de competiție și eu respect faptul că orcine poate avea un vis, că oricine își poate depăși sau măcar încerca să își depășească limitele pentru a lăsa ceva în urma sa.

Los Angeles m-a impresionat pentru minunatele locuri și numeroasele oferte de a-ți petrece timpul, pentru faptul că puteam ajunge în 20 de minute din cartierul în care locuiam, la ocean, pe care îl ador și care îmi dă o stare de liniște, dar în special pentru viziunea pe care ți-o oferă, pentru sentimentul de un nou început și ideea de loc în care te poți dezvolta, poți învăța lucruri noi sau îți poți descoperi pasiuni de care nu aveai habar… un loc care te face să cauți înăuntrul tău și să te întrebi: ce vreau? ce îmi place cu adevărat?

În cazul meu au fost actoria, care este ca o terapie pentru mine. Totodată m-a făcut să deschid capitole din viața mea pe care le credeam uitate sau cel puțin încuiate pentru totdeauna…

Apoi au fostcursurile de nutriție integrativă, care m-au îndreptat către un mod de viață sănătos și care m-au ajutat să înțeleg secretele de frumusețe ale celebrităților de la Hollywood.

Dar despre acestea vă voi povesti mai multe în articolele care vor urma.