Ce ingrediente organice folosesc pentru îngrijirea tenului

Chiar dacă îmi plac zăpada și iarna, anotimpul rece vine și cu dezavantaje, mai ales pentru ten  – care este expus temperaturilor scăzute. Poate și voi vă confruntați cu această problemă: pielea foarte uscată. De ceva timp am introdus în rutina mea zilnică de îngrijire a pielii și a părului produse naturale precum uleiul de argan, ulei de tamanu sau ulei de cocos (cred că știți deja pasiunea mea pentru uleiul de cocos 🙂 ).

Recent, am fost invitată la evenimentul de lansare a brandului Dr. Organic în România.

lansare Dr. Organic ingrediente organice Lili Sandu

Am fost încântată să descopăr noutăți în materie de produse de înfrumusețare chiar la început de an și am observat cu plăcere că filosofia acestui brand se potrivește cu viziunea mea holistică legată de îngrijirea personală și anume, un echilibru între un corp sănătos, o minte luminată și un suflet curat.

Eu acord o atenție deosebită atunci când aleg ingrediente naturale, organice, pentru dieta mea zilnică și aplic aceeași grijă produselor pe care le folosesc pentru sănătatea pielii mele. De aceea, factorii cei mai importanți de care țin seama în alegerea produselor de beauty sunt: să nu conțină parabeni, să nu fie testate pe animale și nu să nu aibă ingrediente modificate genetic. Și aici Dr. Organic este pe aceeași lungime de undă cu mine. Mai mult decât atât, produsele lor conțin minim 70% ingrediente organice.

Un alt aspect al filosofiei brandului Dr. Organic este că folosesc ingrediente care sunt active și în interior, atunci când sunt introduse în dieta alimentară, dar și în exterior, atunci când le folosim în produse cosmetice.

Principalele ingrediente care definesc cele șase game Dr. Organic disponibile în România (rodie, cocos, argan, cânepa, aloe vera, tea tree), se pot regăsi și în alimentație. Cea mai bună dovadă a fost chiar demonstrația culinară oferită de Chef Foa la evenimentul de lansare a brandului, unde am putut degusta preparate gătite cu câteva dintre aceste ingrediente.

 

lansare Dr. Organic Lili Sandu

Dr. Organic/ingrediente organice/ Lili Sandu

Dr Organic, ingrediente organice în produse de beauty
De vorbă cu Rhian Davies, Export Customer Account Manager Dr Organic

Tot atunci am și testat câteva dintre produsele din fiecare gamă și am avut ocazia să povestesc cu Rhian, reprezentatul brandului din Marea Britanie, câteva dintre experiențele mele din Los Angeles. Acolo există o piață vastă pentru produsele organice, iar consumatorul are de unde alege și mă bucur că a ajuns și pe piața românească un nou brand cu acest gen de produse.

Eu eram familiarizată cu majoritatea ingredientelor de bază promovate de acest brand: uleiul de cocos, pe care îl folosesc regulat mai ales în smoothie-urile deja cunoscute de voi de aici de pe blog (unul dintre acestea fiind Beauty Smoothie) rodia, unul dintre fructele mele preferate, sucul de aloe vera, pe care l-am consumat într-o cură pentru curățarea colonului, hemp powder (pudra de cânepa), folosită ca supliment proteic.

Cele șase game disponibile în România sunt variate și conțin, pe lângă produsele pentru îngrijirea pielii și a părului, și produse pentru igienă sau îngrijire orală: Dr Organic Moroccan Argan Oil (cu proprietăți hidratante și anti-aging), Dr Organic Virgin Coconut Oil (benefic pentru tratarea ridurilor și părul degradat), Dr Organic Tea Tree (recomandat pentru tenul gras și cu proprietăți antibacteriene), Dr Organic Hemp Oil (pentru pielea uscată; uleiul de cânepă este bogat în acizi grași și Omega 3, 6, și 9), Dr Organic Pomegranade (principalul ingredient al acestei game, acidul elagic din rodie este un excelent antioxidant natural), Dr Organic Aloe Vera (gamă cu produse pentru îngrijirea părului și hidratarea scalpului și cu produse recomandate pentru tenul uscat, cu tendință de îmbătrânire).

Produse Dr. Organic ingrediente organice Lili Sandu

Eu deja am inclus în rutina mea zilnică uleiul pentru față Moroccan Argan Oil, care are o textură plăcută, nu prea uleioasă și care intră foarte bine în piele, lăsând-o hidratată și netedă. Am folosit și Skin Lotion din gama Organic Hemp Oil, al cărei miros de plante îmi place foarte mult și care hidratează, dar nu lasă pielea încărcată.

Puteți găsi toate produsele Dr. Organic în rețeaua de farmacii Sensiblu din țară iar dacă le veți încerca și voi, sper că o să vă placă și aștept părerile voastre aici pe blog.

Să aveți un weekend plăcut!

Dr. Organic Lili Sandu
Cheers! Apă de cocos cu rodie și ananas

lansare Dr. Organic Lili Sandu

lansare Dr. Organic Lili Sandu

lansare Dr. Organic