Boho chic – nostalgia libertății spiritului

dwome

Întrebată acum ceva vreme într-un interviu “Ce stil vestimentar mă caracterizează”, răspunsul meu a fost stilul boho chic, care pentru mine reprezintă o stare de spirit, nonconformismul celui care e mereu pe drumuri – în căutare de noi destinații, dar și într-o călătorie spirituală.

Mi-am însușit acest stil atunci când locuiam în Los Angeles și chiar dacă acum nu port mereu ținute boho, sufletește am rămas atașată de vibe-ul boem.

Multe dintre elementele acestui stil apar încă din anii ’60, influențate de mișcarea hippie și această manifestare fashion atinge un apogeu la mijlocul anilor 2000, fiind asociată cu două femei pe care eu le consider o continuă sursă de inspirație, actrița Sienna Miller și modelul Kate Moss. Și chiar dacă mulți ar spune că această modă este passé, jurnalistul muzical Bob Stanley afirmă, foarte corect în opinia mea:

“The late 1960s are never entirely out of fashion, they just need a fresh angle to make them de jour“.

Adică poți crea un look actual cu acest tip de haine atâta vreme cât folosești o abordare nouă, proaspătă – până la urmă despre asta este vorba… să ai o amprentă personală, autentică și să te simți confortabil în ceea ce porți.

La finalul acesta de săptămână am făcut o vizită la magazinul Dwome, pentru o sesiune de relaxare aka shopping (fetelor, știți la ce mă refer 😉 ). Și în universul plin de comori din Strada Paris 45, de această dată mi-a atras atenția un palton multicolor, căruia i-am asortat o pereche de jeanși evazați și un box bag Celine – un outfit unitar, potrivit pentru un sfârșit de toamnă boho.

boho chic

boho chic Lili Sandu

Paltonul este Matthew Williamson.

Topul – Lanvin.

Blugii sunt Rag&Bone.

Cureaua – Prada.

Geanta este Céline.

Broșa – Chanel.

Ceas Cartier Pasha.

Boots Public Desire.

boho chic Lili Sandu

boho chic Lili Sandu

chanel cartier

Processed with VSCO with c1 preset

boho chic

vsco-photo-4-2

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c3 preset

“Un vis pe care-l visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visăm împreună e o realitate.”

John Lennon