Da, frumusețea vine din interior și se reflectă la exterior! Am spus-o nu o dată și o voi spune ori de cate ori vă vorbesc despre trucuri care ne ajută să radiem și să avem un ten luminos, uniform și catifelat. Am conceput acest articol pe care îl fac în colaborare cu cei de la Estée Lauder pornind de la ideea unor rețete de smoothie-uri în care să folosesc ingrediente naturale, superalimente, antioxidanti și grasimi care ajută la hidratarea pielii din interior.  Aceste ingrediente sunt, practic, un aliat de nădejde pentru ceea ce putem aplica la exterior sub forma unui fond de ten.

Beauty from the inside out with Estée Lauder by Lili Sandu

Îmi place să am un machiaj cât mai natural și folosesc maxim 2-3 produse atunci când o fac – fond de ten, mascara și un blush. Recunosc că sunt foarte atentă atunci când trebuie să-mi aleg fondul de ten pentru că îmi place să folosesc mereu produse de calitate, cât mai compacte, pentru a nu fi nevoită să mai aplic pudră. De asemenea, în alegerea fondului de ten țin cont întotdeauna că trebuie să se potrivească foarte bine cu nuanța tenului meu ca să nu existe diferențe de tonuri și să nu pară că mi-am încărcat fața.

Beauty from the inside out with Estée Lauder - Lili Sandu

Double Wear -Stay in place- de la Estée Lauder mi-a plăcut de la prima aplicare, în primul rând datorită texturii fluide care se blend-uia perfect în piele.

Mi-am simțit pielea catifelată și uniformă iar micile imperfecțiuni și ridurile au fost acoperite fin și nu adâncite sau scoase în evidență așa cum mi s-a mai întâmplat cu alte produse. Ohhh și exact cum își spune it really stays in place și nu îmi fac probleme că pe parcursul zilei trebuie să mai retușez ceva. Din contră, îl simt fresh și confortabil.

Îmi este ca un partener de nădejde atunci când călătoresc și mă mulțumesc mereu cu efectul lui flawless pe care îl văd în pozele pe care le fac fie pentru social media sau pentru blog. 

Un alt produs pe care vi-l recomand este primer-ul The Illuminator tot de la Estée Lauder care se aplica ca bază și pe lângă faptul ca are niște mici particule care redau efectul de Glow, acesta fixează perfect fondul de ten. Tocmai de aceea se folosește înainte de aplicarea acestuia pe pielea curată.

Și pentru că vorbim de frumusețe inside-out, atunci vă las mai jos și câteva rețete sănătoase, dar și foarte delicioase de smoothies.

Pitaya sau Fructul dragonului Smoothie

Beauty from the inside out with Estée Lauder - by Lili Sandu

Ingrediente:

 • 1/2 fructul dragonului sau un pachet de piure înghețat din fructul dragonului
 • 3 florete de conopidă
 • 1-2 banane mărime medie- tăiate bucățele și înghețate
 • 1  pahar cu lapte de migdale
 • 2 lingurițe colagen hidrolizat
 • 1 lingură pudră de proteină

Beauty from the inside out with Estée Lauder - lilisandu.ro

Se blendează toate ingredientele împreună până devin o pastă omogenă. Se pot adăuga în bolul pregătit pentru a turna smoothie-ul semințe de in, de dovleac, sau de floarea soarelui pentru că acestea conțin vitamina E, benefică pentru piele, sau nuci și migdale pisate mărunt, dar și granola sau fulgi de ovăz. Se ornează la alegere. Aici eu am folosit felii de kiwi, fulgi de cocos, bucățele din fructul dragonului care poate avea și culoarea albă la interior și rodie.

Blue majik sau spirulină albastră Smoothie

Frumusete din interior cu Estée Lauder - by Lili Sandu

Dacă în primul Smoothie ingredientul vedetă a fost un fruct, iată că în acesta am folosit ca ingredient principal un superaliment care face parte din categoria algelor și care se numeste Spirulina. De fapt acest blue majik sau spirulină albastră nu este altceva decât un extract din pigmentul spirulinei care se numește phycocyanin și care îi dă și această culoare albăstruie.  Pe lângă alte numeroase beneficii, acest superaliment are un puternic efect antioxidant, oferă protectie organismului la nivel celular și ajută la menținerea energiei și a vitalității.

Ingrediente: 

 • 1-2 banane medii tăiate bucățele și înghețate
 • 1 linguriță pudră spirulină albastră
 • 4 sticks țelina Apio
 • 1 pahar lapte de cocos sau migdale
 • 2 lingurițe colagen hidrolizat
 • 1 lingură proteină pudră

Se blendează toate ingredientele și se pot urma pașii de la smoothie-ul cu Fructul dragonului. Se ornează după cum doriți. Eu am folosit fulgi de cocos, felii de banană și afine.

Papaya Smoothie

Frumusețe din interior cu Estée Lauder - lilisandu.ro

Am folosit în acest smoothie un amestec de ingrediente care luate fiecare în parte prezintă numeroase beneficii și conțin vitamine care ajută la menținerea sănătății pielii și o hidratează din interior.

Ingrediente:

 • în funcție de marimea fructului Papaya puteți adăuga ½ sau ¼ – puteți folosi bucățele de Papaya înghețate, provenite din fructul natural (se mai găsesc la supermarket, la pungi)
 • 1-2 banane de mărime medie tăiate bucățele și congelate
 • 2 castraveți mici curățați de coajă
 • 3 sticks de țelina APIO
 • 1 lingură de unt de migdale – conține grăsimi esențiale pentru piele
 • 1 rădăcină mică de turmeric – în cazul în care nu găsiți rădăcină crudă puteți folosi o linguriță de pudră de turmeric
 • 1 pahar apă de cocos- aveți grija să nu conțină zahăr adăugat! Este plină de electroliți și minerale care ajută la hidratarea pielii
 • 2 lingurițe de pudră de colagen hidrolizat
 • 1 lingură pudră de proteină

Frumusete din interior cu Estée Lauder - Lili Sandu Blog

Se blendează toate ingredientele și se ornează după gust! Eu am folosit granola, fulgi de cocos, merișor deshidratat și bucatele de papaya.

Sper că o să vă placă – atât smoothie-urile, cât și produsele Estée Lauder și mi-ar plăcea să știu și care sunt trucurile voastre de beauty… from the inside-out, cum altfel?! 🙂

Beauty tips with Estée Lauder by Lili Sandu
Așa arată machiajul cu produsele de la Estée Lauder. Simplu și eficient.

Să aveți o săptămână minunată!

Vă îmbrățișez cu drag,

Lili Sandu // lilisandu.ro