Iată că a venit momentul magic al sărbătorilor de iarnă, perioadă care îmi amintește mereu de copilărie, de ziua în care îl așteptam cu drag pe Moș Crăciun, de diminețile în care priveam pe fereastră să văd dacă a nins și negreșit, de cei dragi.

Vă doresc ca sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă găsească în pace, sănătoși, alături de cei pe care îi iubiți și să vi se îndeplinească toate gândurile bune!

Totodată, este sfârșitul unui an. Pentru unii mai bun, pentru alții mai greu, de prea multe ori prea trist pentru umanitate… Să sperăm că 2017 va fi mai blând cu noi și că noi vom fi mai iubitori cu natura și cu semenii noștri, dar și mai încrezători în puterea noastră de a face lumea un loc mai bun.

Pentru Ajunul Crăciunului v-am pregătit câteva fotografii realizate la magazinul Dwome, care, apropos, vă stă încă la dispoziție astăzi dacă mai aveți de făcut cadouri de ultim minut.

Dwome Store

Am ales această ținută pentru un eveniment festiv, fie că e vorba de cina de Crăciun sau de petrecerea de Anul Nou. Pentru că, de obicei, aceste întâlniri se întind pe mai multe ore și pentru că trebuie să dansăm, să socializăm și, după caz, să ne ocupăm și de pregătirea mesei, e important să ne simțim confortabil în outfitul pe care îl alegem, dar să nu uităm să fim și eleganți, în ton cu evenimentul.

un Crăciun magic by Lili Sandu

un Crăciun magic by Lili Sandu


Rochia este Lanvin.

Sandalele – Alexander McQueen.

Cardiganul este Celine.

Cadourile sunt un superb ceas Cartier, o eșarfă Hermes și un ceas Gucci.


un Crăciun magic by Lili Sandu

LS by Lili Sandu

“Prezentul să-l trăiești cu învățăturile din trecut și cu visurile din viitor.”

Paulo Coelho

Să încercăm, așadar, să trăim mai mult în prezent, să ascultăm mai atent, să vorbim mai înțelept și fie ca Noul An să ne aducă momente memorabile și fericire!

Live Sagely, Love Strongly, Look Sharply.