Mi se pare că se întâmplă prea des să tragem concluzii pripite, sau să judecăm fără să știm contextul și să etichetăm lucruri, oameni, întâmplări în dorința de a ne adapta la standardele impuse de mentalitatea mediului în care trăim.

Astăzi vă prezint noul meu proiect în colaborare cu Dwome, un magazin de haine și accesorii de lux pre-owned. Pre-owned?! Exact.

dwome

În ciuda ideilor preconcepute pe care multă lume le-ar putea avea în legătură cu acest concept, mie mi se pare o modalitate de a face cumpărături de calitate, dar și de a-ți achizițona piese timeless la un preț accesibil comparativ cu cel din magazinele de retail.

În anii petrecuți în Los Angeles m-am familiarizat și eu cu această metodă de shopping. Acolo, lumea este open-minded și inclusiv celebritățile sunt cliente fidele ale acestui tip de magazine. Nu doar că este cool și economisești bani, dar există și posibilitatea de a-ți vinde propriile piese vestimentare de care vrei să te desparți.

Pentru acest sfârșit de săptămână, am ales să port o ținută smart casual. Blazerul Chanel, în jurul căruia am construit această ținută, este, pentru mine, un statement vestimentar.

dscf8169

vsco-photo-3-2

Blazerul Chanel poate fi achiziționat din magazinul Dwome.

Bluză Dolce & Gabbana – o găsiți aici.

Blugii cu talie înaltă sunt de la Cheap Monday.

Clutch-ul Chanel poate fi cumpărat de aici.

Ochelari de soare Valentino.

Botinele sunt de la Public Desire.

vsco-photo-3-1

Processed with VSCO with e3 preset

Processed with VSCO with a5 preset

vsco-photo-3

vsco-photo-1-2

vsco-photo-3-3

Processed with VSCO with e3 preset

vsco-photo-2-2

vsco-photo-4-2

Processed with VSCO with a5 preset

“Fericirea nu e altceva decât parfumul sufletului nostru.”

Coco Chanel

Sweet November

Love,

Fotografii de Silviu Tolu ©.