Dacă anul trecut mi-am petrecut ziua de naștere în Cuba, anul acesta am sărbătorit acasă, într-un cadru relaxat, boem, exact așa cum îmi place, fiind o surpriză frumoasă pusă la cale de Silviu și de prietenii noștri. Ce-i drept, și vremea a ținut cu noi și am simțit din plin veselia oamenilor din jur cu care ne-am distrat, la Palatul Mogoșoaia, în natură, la un picnic de neuitat. A fost, cu adevărat, a Very Happy Birthday! 🙂

Evenimentul a fost Sun’s Day Fest, organizat de o bună prietenă, Monica Munteanu, iar filmulețul de mai jos descrie foarte bine vibe-ul acestei petreceri care a dat, cumva, startul petrecerilor din această vară.

We did it again! Yesterday was amazing! ☮️🎉🥂Mulțumim 🙏 tuturor celor peste 500 de participanți care au făcut ca #sunsdayfest sa fie #wow. Va așteptăm cu drag la următoarea ediție! 🎵🎶#thankyou #thankyouall #sunday #2ndedition #picnic

Posted by Sun's Day Fest on 29 Mai 2017

Și pentru că tot a venit vorba de evenimente cu muzică live, în aer liber, există cel puțin două-trei festivaluri la care ne dorim și noi să ajungem: The Fresh in the Garden, Untold, Summerwell.

Birthday girl by Lili Sandu

The best gift I've got so far is the present 🥂 ❤️🎉 #may28th #birthdaygirl

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Already a nice memory… and a cool #tbt ❤️

A post shared by Silviu Tolu (@silviutolu) on

Îmi aduc aminte cu drag de primul festival la care am ajuns, în urmă cu 5 ani: Coachella – care mi-a plăcut atât de mult încât am mers și în următorii doi ani… Dacă aveți vreodată ocazia, nu ratați această sărbătoare a muzicii, care are loc anual în Palm Springs, California, și care adună cele mai mari nume din industria muzicală din lume. Eu am fost extrem de norocoasă să îi văd live pe Kanye West, Beyonce, Jay-Z, Elle Goulding, Muse, Arcade Fire, Lana del Rey, Red Hot Chilli Peppers și muulți mulți alții.

Revenind la my birthday celebration, printre invitați s-a aflat și unul dintre partenerii lilisandu.ro, cu care am o frumoasă colaborare de ceva vreme și care mi-a transformat experiența șofatului într-o guilty pleasure foarte stylish, la volanul unui superb Mercedes Benz Clasa C 220d: Țiriac Auto, partener de mobilitate.

 

Tiriac Auto / Partener in mobilitate / lilisandu.ro

De această dată, așa cum veți vedea și în filmulețul de mai jos, am avut plăcerea de a face cunoștință cu Clasa S Cabrio AMG, un automobil impresionant în materie de design și dotări tehnice.

Birthday girl / by Lili Sandu
O idee de cadou pentru anul viitor? Haha

Live from Sun's Day Fest #picnicparty #mercedesbenz #tiriacauto #sunsdayfest

Posted by Ana Ionescu on 28 Mai 2017

În încheiere, țin să vă mulțumesc tuturor pentru urări! La rândul meu, vă doresc ani mulți cu sănătate, fericiți și plini de succese!

Let’s see what next year will bring us!